Esküvő és lakodalom az Élményudvaron

Esküvő és lakodalom az Élményudvaron

Életetek egyik legcsodásabb napja nem lehet középszerű és unalmas.

Az álomesküvő alapja az impozáns helyszín, az ínycsiklandozó ételek és az ízléses dizájn. Az Élményudvar a legideálisabb helyszín, hogy megünnepeljétek közös életetek kezdetét. Itt minden rendelkezésre áll, ami ahhoz kell, hogy az élmény tökéletes legyen. Biztosítjuk a vendéglátási feladatokkal összefüggő szakmai és technikai tennivalók magas színvonalát, amely nem csupán tudásunkat és tapasztalatainkat jelenti, hanem a képzett személyzetet és a korszerű felszereléseket is.
Az 50 fős konferenciaterem minden szükséges technikai eszközzel biztosítja a vendégvárást, rossz idő esetén a polgári szertartás lebonyolítását. A wellness helyiségben egy belső, fűtött medence, só szoba és szauna várja az esküvő másnapján az újdonsült házasok, családtagjaik, barátok lazítását az átmulatott éjszaka után.
A táncpajta egyedi dizájnjával ideális helyszín a lakodalmak lebonyolításához. Az udvaron található egy játszótér, tollaslabdapálya, melyek mellé beköszön a természet a gyönyörű növényekkel ékesített kerttel és a határában csörgedező patakkal. S ez nem is lehetne alkalmasabb helyszín a polgári esküvő megrendezésére.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

  • rendezvényszervezés
  • dekoráció
  • fotós, videós
  • zenész, zenekar
  • vendégházainkban szálláslehetőség
  • egyéni igényeknek megfelelő menü összeállítása
  • szertartást megelőző állófogadás, vendégfogadás lebonyolítása
  • menyasszonyi torták elkészítése
  • saját parkoló biztosítása a helyszínen

A házasság egy családi esemény, tele intim pillanatokkal, melyek megismételhetetlenek. Ha szeretnétek úgy visszatekinteni erre a napra, mint a legtökéletesebb és legboldogabb napra, amit tiszta szívvel át tudtatok élni, akkor keressetek ajánlatkéréssel bizalommal.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Esküvőt, céges csapatépítőt vagy családi rendezvényt tervez?
Ne habozzon, kérjen ajánlatot!

Hírek, aktualitások, események

Híreink és aktuális információk programjainról, gyermektáborainkról és újdonságainkról.
Új Programok a Tisza-tavi Élményudvarban: Csónaktúra és Szafari-Busz

Új Programok a Tisza-tavi Élményudvarban: Csónaktúra és Szafari-Busz

Örömmel jelentjük be, hogy kínálatunkban néhány új programmal bővültünk, amelyek garantáltan felejthetetlenné teszik a nálunk töltött időt. Az alábbiakban bemutatjuk az új programelemeket, amelyekre mindenképpen érdemes odafigyelni.
Partnerséget építünk Tiszabábolnán és Várhosszúréten! Az Interreg V-A Szlovákia Magyarország Program rövid bemutatása

Partnerséget építünk Tiszabábolnán és Várhosszúréten! Az Interreg V-A Szlovákia Magyarország Program rövid bemutatása

A Tiszabábolnai Élményporta és Konferencia központ az Interreg V-A Szlovákia Magyarország Együttműködési Program keretében valósult meg, s finanszírozása részben az Európai Regionális Fejlesztési Alapból történt, melynek mértéke 152 575 EUR.
Felejthetetlen csapatépítő programok

Felejthetetlen csapatépítő programok

Céges csapatépítő programok kiváló közösségépítő helyszíneként a mottónk: Élményre hangolni! Számunkra ez annyit jelent, hogy programjainkat úgy szervezzük le vendégeinknek, hogy azokat élményekbe csomagolva adjuk át nekik!